Vinnare

När du deltar i Långaloppet har du chans att vinna fina priser, både som privatperson och som förening. Förutom att du varje månad kan tävla om en cykel och ett ekonomiskt bidrag till din förening har du också chans att vinna riktigt bra prylar och upplevelser i våra andra tävlingar. Här presenterar vi vinnarna.

Juni

Juni månads vinnare är nu utsedda kommer att presenteras här omkring mitten av juli.

Maj

Fota din bästa hjälmfrisyr

Vi fick många härliga bidrag som vi tackar för – men det blev Solbritt Resare som kammade hem priset för bästa hjälmfrisyr. Solbritt vann en hövding, som är en cykelhjälm med airbag.

Vinnande bild på Solbritt med härligt rufsig hjälmfrisyr.

 

Vinn en cykel

Petra Hallgren vann Skeppshultcykeln som lottas ut bland deltagare som cyklat minst 50 kilometer under kalendermånaden. Petra motiverar sitt deltagande i Långaloppet så här: ”Jag har gett bort min cykel till min dotter som börjat studera så nu har jag ingen själv! Bor i stan och idag tog det mig 45 minuter att köra två kilometer med bil. Med cykel hade det tagit fem minuter och miljön hade sparats!”

 

Föreningsbidrag 5 000 kr

Vi gratulerar Jönköpings gymnastikförening som nu förstärkt klubbkassan med 5 000 kronor. Här tar Caroline Görsberg, representant för klubben, emot prischecken.

Jönköpings marknad

Gunvor Käck, som var en av alla besökare i vår monter på marknadsdagen, vann utlottningen av den fina Skeppshultcykeln. Cykeln lottades ut bland de som registrerade sig i Långaloppet på marknadsdagen och därefter cyklade minst tio kilometer påföljande vecka.

April

Vinn en cykel

Vi gratulerar Edit som vann den fina Skeppshultcykeln och hoppas att det blir många härliga cykelturer!

 

Dela ditt bästa cykelminne

Priset gick till Elin Bornvall som vann en hotellövernattning, värde 3000 kr. Elin skriver så här:

”Den 13 juni 2015 gjorde jag något jag aldrig trott att jag skulle göra. Jag cyklade 300 kilometer runt Vättern. Jag har aldrig varit någon träningsmänniska men efter 118 avverkade mil (många i källaren på en trainer) stod vi i alla fall vid starten i Motala kl. 05.20. Solen sken, himlen var blå. Vi njöt av utsikten från Uppgränna ut över Vättern i morgonljuset, vi åt köttbullar med mos i Jönköping, våra kompisar stod och hejade på oss i Bankeryd, vi åt lasagne i gräset i solen i Hjo, vi fick ryggmassage i volontärtältet utanför Karlsborg, vi åt så många bullar så jag slutade räkna, det började duggregna när vi hade 3 mil kvar och de sista 3 milen kändes lika långa som de 27 första – men efter 14 timmar och 48 minuter rullade vi in i mål. Jag är så stolt över mig själv att jag genomförde det, det var en häftig och oförglömlig dag men jag kommer aldrig göra om det.”

Föreningsbidrag 5 000 kr

Vi gratulerar Jönköpings cykelklubb som vann ett tillskott till klubbkassan! Här tar Henrik Marvig, representant för klubben, emot prischecken.

 

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Långaloppet – häng med i rörelsen.

Via Facebook eller Google

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?

Registrera din förening

Genom att delta som förening har ni möjlighet att tillsammans ta er an en rolig och hälsosam utmaning, att bidra till en bättre miljö och att kvalificera er till att kunna söka Långaloppetbidrag.

Innan du registrerar din förening

Läs noggrannt igenom informationen om att delta som förening så att du och din förening har bästa möjliga förutsättningar att få en smidig start.

Läs mer om att delta som förening
Registrera förening

För att registrera din förening behöver du först logga in eller skapa en användare på Långaloppet.se.