Vilket cykel väder

Nu kommer den bästa cykeltiden!

Idag när jag cyklade från min parkerade bil så gjorde jag det utan jacka, hur härligt är inte det! Vill dock tillägga att jag inte mötte några likasinnade på vägen, haha. Däremot flera stycken som tagit beslutet att ta på sig vantar, vilket med facit i hand var ett korrekt beslut att ta!

Att börja dagen med att höja pulsen lite, känna vinden i håret, höra fåglarna kvittra och komma till jobbet med endorfinerna aktiverade är en härlig känsla!

Glad fredag till er alla!

Karin Skarland
Jag heter Karin Skarland och är 38 år. Jag har alltid haft träning som ett av mina största intressen. Jag tycker vardagsmotionen är viktig och därför ställer jag bilen en bit från jobbet och cyklar fram och tillbaka
Karin Skarland

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Glömt lösenord?