Tävlingsregler – Vinn fribiljetter till Vätternrundan 2019

Tävlingen ordnas av Länsförsäkringar Bergslagen och pågår den 1 november till 7 november 2018.

Hur tävlar jag?
Du tävlar genom att registrera dig som deltagare i Pedalkraft 2018 och fyller i tävlingsformuläret där du motiverar varför just du vill vinna fribiljetter till Vätternrundan 2019 för dig och en kompis.

Alla som bor i Västmanlands län, Örebro län eller Heby kommun i Uppsala län kan vara med i tävlingen. Anställda inom Länsförsäkringar Bergslagen får inte delta.

Vem vinner och vad kan jag vinna?
Den tävlingsdeltagare som har den bästa motiveringen vinner fribiljetterna till Vätternrundan 2019 för sig själv och en kompis. I fribiljetten ingår startavgift, cykelkläder, gemensamma träningstillfällen runt om i Sverige, tillgång till ”Camp Wasa Kredit” på plats i Motala före och efter loppet, After bike (lättare förtäring efter målgång). Vinnaren av fribiljetten ombesörjer själva transporter och boende.

Vinnaren utses av en jury med representanter från Länsförsäkringar Bergslagen. Vinnarna tillkännages i Länsförsäkringar Bergslagens digitala kanaler och meddelas personligen via mejl.

Övrigt
Om du vinner kan ditt tävlingsbidrag publiceras i Länsförsäkringar Bergslagens digitala kanaler och sociala medier.

De personuppgifter som lämnas för deltagande i tävlingen används endast av Länsförsäkringar Bergslagen för att administrera cykelutmaningen Pedalkraft och dess deltävlingar.

 

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Glömt lösenord?