Tävlingsregler–  juni

Tävlingen ordnas av Länsförsäkringar Jönköping och pågår den 1–30 juni 2019.

Hur tävlar jag?
Du tävlar genom att fota ditt allra bästa cykelutflyktsmål och ladda upp bilden på Långaloppet.se. Berätta också om platsen och varför du gillar den. Du kan tävla hur många gånger som helst under tävlingsperioden.

Alla som bor i Jönköpings län* kan vara med och tävla. Anställda inom Länsförsäkringar Jönköping får inte delta i tävlingar eller utlottningar.

*exklusive boende i Habo och Mullsjö kommun.

Vem vinner och vad kan jag vinna?
De två tävlingsdeltagare som har de allra bästa utflyktstipsen vinner varsin picknickkorg fylld med godsaker, värde 1 000 kr.

Vinnaren utses av en jury med representanter från Länsförsäkringar Jönköping. Vinnarna tillkännages i Länsförsäkringar Jönköpings digitala kanaler och meddelas personligen via mejl efter tävlingsperiodens slut.

Vinsten tillhandahålls av Länsförsäkringar Jönköping och delas ut under 2019. Vinst som inte hämtats ut senast 120 dagar efter att vinnaren meddelats tillfaller Länsförsäkringar Jönköping. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Upphovsrätt
När du deltar i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende tävlingsbidraget till Länsförsäkringar Jönköping. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Länsförsäkringar Jönköping får använda bidraget på valfritt sätt, dock endast inom Länsförsäkringar Jönköpings normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Övrigt

Tävlingen genomförs av Länsförsäkringar Jönköping och är inte på något sätt sponsrad, rekommenderad eller administrerad av Facebook/Instagram.

Om du vinner kan ditt bidrag publiceras i Länsförsäkringar Jönköpings digitala kanaler och sociala medier.

De personuppgifter som lämnas för deltagande i tävlingen används endast av Länsförsäkringar Jönköping för att administrera cykelutmaningen Långaloppet och dess deltävlingar.

Ytterligare villkor för tävlingar inom Långaloppet hittar du i deltagarvillkoren.

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Glömt lösenord?