Tävlingsregler – augusti

Tävlingen ordnas av Länsförsäkringar Bergslagen och pågår den 1–31 augusti 2018.

Hur tävlar jag?
Du tävlar genom att fota din roligaste, fulaste eller knasigaste hjälmfrisyr och ladda upp bilden på pedalkraft2018.se, skicka den till oss på Facebook Messenger eller ladda upp den på Instagram med taggarna #Pedalkraft2018 och #hjälmfrisyr. Du kan tävla hur många gånger som helst under tävlingsperioden.

Alla som bor i Västmanlands län, Örebro län eller Heby kommun i Uppsala län kan vara med i tävlingen. Anställda inom Länsförsäkringar Bergslagen får inte delta.

Vem vinner och vad kan jag vinna?
Den tävlingsdeltagare som har den allra bästa hjälmfrisyren vinner en Hövding (en cykelhjälm med airbag), värde 2600 kr.

Vinnaren utses av en jury med representanter från Länsförsäkringar Bergslagen. Vinnarna tillkännages i Länsförsäkringar Bergslagens digitala kanaler och meddelas personligen via mejl eller meddelande på Instagram efter tävlingsperiodens slut.

Vinsten tillhandahålls av Länsförsäkringar Bergslagen och delas ut under 2018. Vinst som inte hämtats ut senast 120 dagar efter att vinnaren meddelats tillfaller Länsförsäkringar Bergslagen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Upphovsrätt och samtycke
När du deltar i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende tävlingsbidraget till Länsförsäkringar Bergslagen. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Länsförsäkringar Bergslagen får överlåta bidraget till annan samt använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt, dock endast inom Länsförsäkringar Bergslagens normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Övrigt
Tävlingen genomförs av Länsförsäkringar Bergslagen och är inte på något sätt sponsrad, rekommenderad eller administrerad av Facebook/Instagram.

Om du vinner kan ditt bidrag publiceras i Länsförsäkringar Bergslagens digitala kanaler och sociala medier.

De personuppgifter som lämnas för deltagande i tävlingen används endast av Länsförsäkringar Bergslagen för att administrera cykelutmaningen Pedalkraft och dess deltävlingar.

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Långaloppet – häng med i rörelsen.

Via Facebook eller Google

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?

Registrera din förening

Genom att delta som förening har ni möjlighet att tillsammans ta er an en rolig och hälsosam utmaning, att bidra till en bättre miljö och att kvalificera er till att kunna söka Långaloppetbidrag.

Innan du registrerar din förening

Läs noggrannt igenom informationen om att delta som förening så att du och din förening har bästa möjliga förutsättningar att få en smidig start.

Läs mer om att delta som förening
Registrera förening

För att registrera din förening behöver du först logga in eller skapa en användare på Långaloppet.se.