Tävlingsregler – Värva en kompis

Tävlingen ordnas av Länsförsäkringar Bergslagen och pågår  under 10-23 september 2018.

Hur tävlar jag?
Du deltar i tävlingen genom att själv redan vara anmäld som deltagare i Pedalkraft på pedalkraft2018.se och ha registrerat minst en cykelaktivitet under september månad. Du värvar sedan en annan deltagare som registrerar en ny användare på pedalkraft2018.se och registrerar minst en cykelaktivitet under september månad. Du berättar under Mina sidor varför just du är med i Pedalkraft 2018. Du kan när som helst under tävlingsperioden ändra din motivering om du vill. Sist men inte minst fyller du i tävlingsformuläret för att ange att du värvat en deltagare till Pedalkraft 2018.

Alla som bor i Västmanlands län, Örebro län eller Heby kommun i Uppsala län kan vara med i tävlingen. Anställda inom Länsförsäkringar Bergslagen får inte delta.

Vem vinner och vad kan jag vinna?
När sista dagen för tävlingen passerat utses två vinnare (en befintlig deltagare och den deltagare som värvats) som får varsin cykel från Stålhästen, värde 4300 kr. Vinnarna utses av en jury med representanter från Länsförsäkringar Bergslagen som bedömer er motivering till varför du är med i Pedalkraft 2018. Cykeln levereras omonterad.

Ytterligare villkor för tävlingar inom Pedalkraft hittar du i deltagarvillkoren.

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Glömt lösenord?