Snart semester

Min cykel används mest som färdmedel till och från jobbet i form av vardagsmotion, men de senste två veckorna även som träningspass. Så snart kommer den antagligen att få lite semester, då jag brinner lite extra för löpning på lediga tid.

Våra barn är oftast två veckor hos sina mor- & farföräldrar innan vår semester börjar så att de får lite längre ledighet. Dessa veckor brukar jag passa på att cykla ända hemifrån Lekeryd till Jönköping. Tidigare år ”bara” en till två gånger per vecka. Men detta året har det sprungit i väg(får tacka vår krångliga bil för det), så nu kommer jag sluta på 179 km. Känns både skönt och bra att ha låtit bilen stå.

Jag är dessutom en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna, haha. Så i går när jag cyklade hem kom jag i kapp två kvinnor på elcykel utmed vätterstranden, de höll på plan mark ett lägre tempo än mig, så jag cyklade förbi, sedan försökte jag så länge det var möjligt att hålla undan i uppförsbacken mot Rosenlund. Men där tävlar vi inte riktigt på lika villkor, så de körde såklart förbi. Men sedan så såg jag dem vid Kinnarps Arena, så mitt mål blev att komma samtidigt som dem till Huskvarna. Vilket jag lyckades med, de visste ju inte att vi tävlade, haha, men det räckte för mig att veta att jag kunde ha vunnit över dem till Huskvarna 🙂 Lite galenskap förgyller vardagen!

Sedan blev det vätskepaus på toppen av Ådalsvägen och lite glass när jag kom hem till Lekeryd.

Karin Skarland
Jag heter Karin Skarland och är 38 år. Jag har alltid haft träning som ett av mina största intressen. Jag tycker vardagsmotionen är viktig och därför ställer jag bilen en bit från jobbet och cyklar fram och tillbaka
Karin Skarland

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Glömt lösenord?