Häng med i rörelsen!

Om Långaloppet

Häng med på en halvårslång cykeltur och utmaning som har kraften att skapa en positiv förändring. Vi är nämligen övertygade om att vi och vår värld skulle bli ännu lite bättre om fler cyklade. Till jobbet, skolan, affären. I skogen, på landet eller i stan.

Att cykla är ett smart sätt att få vardagsmotion som gör underverk för hälsan och välbefinnandet. Och för varje kilometer vi cyklar istället för att åka bil bidrar vi till renare luft och minskar vår klimatpåverkan. Bra för dig. Bra för vår region. Bra för oss alla.

En ensam cyklist kan ju inte påverka så mycket, kanske du tänker. Men det är oftast så en positiv förändring börjar. Med ditt eget beslut, ditt val. Och du är ju inte ensam. När vi agerar tillsammans får vi större kraft att driva på. Tänk att du är en del av något stort. Vi lovar att den tanken ger lite extra kraft i både uppförsbackar och motvind. Givetvis vill vi ha med så många som möjligt av våra driftiga föreningar i länet. Därför utmanar vi även er att tävla mot och med varandra.

Med gemensamma krafter tror vi att vi kan cykla ihop 500 000 kilometer innan september är slut. Det är ett av våra mål med Långaloppet. Om vi når målet firar vi med att dela ut totalt 250 000 kronor i Långaloppetbidrag till deltagande föreningar som har bra idéer om hållbarhetsprojekt som skapar ökad trygghet i länet. Längs vägen har du också chans att vinna riktigt fina priser.

Häng med i rörelsen! Det blir ett roligt halvår.

PS Du kan gå med i Långaloppet när som helst och delta i våra roliga månadstävlingar.

 

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Glömt lösenord?