Om att delta  som förening

 

Varför delta som förening?

Genom att delta som förening har ni möjlighet att tillsammans ta er an en rolig utmaning som stärker sammanhållningen. Ni kan till exempel utmana varandra inom föreningen, eller varför inte jämföra era cyklade kilometer med andra föreningar? På köpet stärker ni hälsan och bidrar till en bättre miljö.

Når vi målet att tillsammans cykla 500 000 kilometer under perioden ger vi deltagande föreningar möjlighet att ansöka om totalt 250 000 kronor i Långaloppet-bidrag. Bidraget kan sökas av deltagande föreningar som har bra idéer om hållbarhetsprojekt som skapar ökad trygghet i Jönköpings län.

Så här registrerar du föreningen

För att delta med din förening behöver den först registreras på Långaloppet.se. Där väljer du också en unik registreringskod för föreningen som du sedan mejlar ut till föreningens medlemmar. Efter att registreringen är genomförd kan föreningens medlemmar ansluta sig till föreningen när de går med i Långaloppet. Om medlemmen redan har registrerat sig i Långaloppet ansluter sig medlemmen till föreningen i efterhand via Min profil.

Registrera din förening - steg för steg

  1. Klicka på den röda knappen ”Anslut din förening” högst upp på sidan.
  2. Fyll i föreningens uppgifter i formuläret. Observera att föreningens organisationsnummer behövs för att genomföra registreringen.
  3. Välj en registreringskod på fem bokstäver. Registreringskoden används av föreningens medlemmar för att ansluta sig till föreningen.
  4. Efter slutförd registrering, sprid ut registreringskoden bland föreningens medlemmar och uppmana alla att gå med i Långaloppet.

För att din förening ska kunna delta behöver du en aktiv förening som är registrerad inom Länsförsäkringar Jönköpings geografiska verksamhetsområde, det vill säga Jönköpings län exklusive Habo och Mullsjö kommun. Som medlem kan du endast vara ansluten till en förening i taget. Du kan dock byta förening under kampanjens gång.

 

Cykelstatistik för din förening

På Långaloppet.se kan ni se hur långt ni har cyklat tillsammans i föreningen och hur mycket koldioxid detta har sparat miljön.

Utmana varandra till att välja cykeln genom föreningens egna resultatlista som visar de tio personer i föreningen som har cyklat flest kilometer.

Få din förening att synas på startsidan

Ni kan också se hur långt ni har cyklat i förhållande till andra föreningar som deltar i Långaloppet. För att visas i resultatlistan måste minst fem personer vara anslutna till föreningen. Som en extra morot delar vi varje månad ut 5 000 kronor till en av de föreningar som deltar i kampanjen. Kanske blir det din förening som vinner. För att vara med och tävla om pengarna måste medlemmarna som cyklar för din förening i genomsnitt ha cyklat minst 50 kilometer under den aktuella månaden.

Lycka till! Nu kör vi!

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Glömt lösenord?