Kallt ju!

Det har inte blivit så mycket cyklat senaste två veckorna. Dels har jag varit sjuk och dels så har vädret inte varit så inbjudande.

Jag brukar cykelpendla till husvagnen under sommarhalvåret, det är ca 6 mil och både Småländsk skog och Östgötsk slätt på vägen. Nu i lördags var det dags för premiärturen och det var så sjukt kallt!!! När jag kom ut på slätten blåste det isvindar! Jag var nära att ringa maken och be honom hämta upp mig flera gånger men bet ihop och tog mig ända fram men det var helt klart en av de jobbigaste cykelturerna jag har gjort.

Då var det helt klart bekvämare idag när jag cyklade med TCKs (Tranås Cykelklubb) nybörjargrupp. Ett glatt gäng som körde både snyggt och säkert!

/Marie

Marie Asklund
Jag heter Marie Asklund och jag är 47 år. För tre år sedan fick jag problem med en fot och det gjorde att jag inte längre kunde springa som jag brukade göra. Jag fick hitta ett nytt sätt att träna och började då med landsvägscykling. Tidigare hade jag aldrig cyklat på någon liknande cykel utan hade vid behov tagit mig fram på min tre-växlade damcykel. Landsvägscyklingen blev en helt annan upplevelse för mig och det tog inte lång tid innan jag blev helt frälst! Sedan jag började cykla har jag cyklat flera motionslopp bland annat Sommen Runt, Tjejvätten, Halvvättern och sommaren 2018 gjorde jag min första stora Vätterrunda. Ibland cyklar jag tillsammans med Tranås Cykelklubb och ibland cyklar jag själv eller med min man. Jag kompletterar cyklingen med styrketräning och spinning.
Marie Asklund

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Glömt lösenord?