Cykel till jobbet

Äntligen fick jag möjlighet att inviga nya cykelvägen från Lekeryd in till jobbet på Barnarpsgatan idag. Den är precis klar, lagom till sommaren och jämfört med förra våren när jag cyklade känns det otroligt mycket tryggare att cykla. Slippa lastbilar som drar förbi en i 80 km/h.

Mina barn är på ”sommarkollo” hos sina morföräldrar denna veckan och när jag slipper lämning på förskola är det ett ypperligt tillfälle att i stället ta cykeln till jobbet. Uppstigning samma tid som vanligt och 45 min trampning till jobbet, underbar start på dagen.

 

Snart semester, ha en skön sommar!

Karin Skarland
Jag heter Karin Skarland och är 38 år. Jag har alltid haft träning som ett av mina största intressen. Jag tycker vardagsmotionen är viktig och därför ställer jag bilen en bit från jobbet och cyklar fram och tillbaka
Karin Skarland

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Det börjar med dig!

Var med i vår cykelutmaning Långaloppet – häng med i rörelsen.

Via Facebook eller Google

Genom att skapa ett användarkonto godkänner du våra Deltagarvillkor.

Har du redan ett konto? Logga in

Glömt lösenord?

Registrera din förening

Genom att delta som förening har ni möjlighet att tillsammans ta er an en rolig och hälsosam utmaning, att bidra till en bättre miljö och att kvalificera er till att kunna söka Långaloppetbidrag.

Innan du registrerar din förening

Läs noggrannt igenom informationen om att delta som förening så att du och din förening har bästa möjliga förutsättningar att få en smidig start.

Läs mer om att delta som förening
Registrera förening

För att registrera din förening behöver du först logga in eller skapa en användare på Långaloppet.se.