Är på gång igen

Efter ett par veckors vila från cyklingen och så har jag börjat så smått igen. Idag gav jag mig ut på min fjärde tur sedan muskelbristningen och det var också första turen jag belastade mer och det verkar ha fungerat bra! Gäller bara att inte öka för snabbt nu.

Det blev fem mil på Östgötaslätten och under de fem milen hann jag med vind (från alla håll och i alla styrkor…) sol och regn och en bit med regn samtidigt som det regnade. Visst är den svenska sommaren underbar!?

/Marie

Marie Asklund
Jag heter Marie Asklund och jag är 47 år. För tre år sedan fick jag problem med en fot och det gjorde att jag inte längre kunde springa som jag brukade göra. Jag fick hitta ett nytt sätt att träna och började då med landsvägscykling. Tidigare hade jag aldrig cyklat på någon liknande cykel utan hade vid behov tagit mig fram på min tre-växlade damcykel. Landsvägscyklingen blev en helt annan upplevelse för mig och det tog inte lång tid innan jag blev helt frälst! Sedan jag började cykla har jag cyklat flera motionslopp bland annat Sommen Runt, Tjejvätten, Halvvättern och sommaren 2018 gjorde jag min första stora Vätterrunda. Ibland cyklar jag tillsammans med Tranås Cykelklubb och ibland cyklar jag själv eller med min man. Jag kompletterar cyklingen med styrketräning och spinning.
Marie Asklund

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Glömt lösenord?