Äntligen vår!

I dag gav jag mig ut på min tredje cykeltur för säsongen. Det blev drygt 4 mil i underbar vårsol. Jag tycker att det är så svårt att klä mig lagom varmt nu i början på säsongen och idag hade jag klätt mig för varmt så jag fick stanna och ta av mig ett lager.
Underbart när det är åt det hållet!
I slutet av turen fick jag lite motvind och lite strul med växlarna så nu blir det att kolla av cykeln innan nästa tur. Förhoppningsvis är det något enkelt som jag kan fixa själv.

Trots vinden och växelstrulet så njöt jag varje sekund av dagens tur!

Marie Asklund
Jag heter Marie Asklund och jag är 47 år. För tre år sedan fick jag problem med en fot och det gjorde att jag inte längre kunde springa som jag brukade göra. Jag fick hitta ett nytt sätt att träna och började då med landsvägscykling. Tidigare hade jag aldrig cyklat på någon liknande cykel utan hade vid behov tagit mig fram på min tre-växlade damcykel. Landsvägscyklingen blev en helt annan upplevelse för mig och det tog inte lång tid innan jag blev helt frälst! Sedan jag började cykla har jag cyklat flera motionslopp bland annat Sommen Runt, Tjejvätten, Halvvättern och sommaren 2018 gjorde jag min första stora Vätterrunda. Ibland cyklar jag tillsammans med Tranås Cykelklubb och ibland cyklar jag själv eller med min man. Jag kompletterar cyklingen med styrketräning och spinning.
Marie Asklund

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Glömt lösenord?