57 dagar kvar…

50 dagar kvar till Tjejvättern, 51 dagar kvar till Halvvättern och 57 dagar dagar kvar till Vätterrundan.

Dags att ladda ordentligt, förra året var målet minst 15 mil i veckan. Den här veckan har ju varit helt underbar att cykla i och hittills har jag fått ihop 16 mil den här veckan och då tänker jag ett långpass på söndag också.

Njöt av dagens tur, barbent för första gången den här säsongen.

Glad påsk på er!

/Marie

Marie Asklund
Jag heter Marie Asklund och jag är 47 år. För tre år sedan fick jag problem med en fot och det gjorde att jag inte längre kunde springa som jag brukade göra. Jag fick hitta ett nytt sätt att träna och började då med landsvägscykling. Tidigare hade jag aldrig cyklat på någon liknande cykel utan hade vid behov tagit mig fram på min tre-växlade damcykel. Landsvägscyklingen blev en helt annan upplevelse för mig och det tog inte lång tid innan jag blev helt frälst! Sedan jag började cykla har jag cyklat flera motionslopp bland annat Sommen Runt, Tjejvätten, Halvvättern och sommaren 2018 gjorde jag min första stora Vätterrunda. Ibland cyklar jag tillsammans med Tranås Cykelklubb och ibland cyklar jag själv eller med min man. Jag kompletterar cyklingen med styrketräning och spinning.
Marie Asklund

Hej!

Logga in för att registrera dina cyklade kilometer, se din personliga statistik och ändra dina uppgifter.

Glömt lösenord?

Vill du vara med i Långaloppet? Skapa konto här.

Glömt lösenord?